Mammaen finner 5-åringen sin forslått i sengen. Da sier han 5 ord som får tårene til å FOSSE

63144

Det er jul og mange familier er stresset. Alt skal liksom være så perfekt, og alt må gå på skinner. Men for denne familien ble ikke julen noen gledelig høytid i år.

Mammaen Bridgette Payne fra Oklahoma hadde dratt ut for å kjøpe noen julegaver den 16. desember og etterlatt sin 5 år gamle sønn med kjæresten sin Wesley McCollom.

Når hun kom hjem igjen følte hun at noe ikke stemte. Gutten hennes som hatet å legge seg tidlig, lå allerede å sov.

Typen hennes fortalte henne da at han hadde sendt 5-åringen i seng tidlig fordi han hadde åpnet en av pakkene som lå under treet – uten at han hadde fått lov til det.

Men da hun gikk inn for å se etter ham ble hun stivfrossen av skrekk: Den lille gutten var dekket av hevelser og blåmerker! Hun så til og med tydelig et blå-lilla håndavtrykk på guttens kinn.

«Ord kan ikke beskrive hvordan det føles å se babyen sin slik, uten å vite hva som har skjedd,» skriver Bridgette på Facebook-siden sin. «Wesley skadet meg veldig, mamma,» var alt gutten sa når hun spurte ham om hva som hadde skjedd.

Mammaen ble helt fortvilet når hun så sønnen sin, og begynte å gråte. Så ringte hun til politiet.

Politiet ankom huset hennes like etter kl. 22.00 og pågrep 22-årige Wesley for overgrep mot barn og forsømmelse.

Ifølge Bridgette skal Wesley ha villet «lære gutten en lekse» og mente at 5-åringen måtte «lære seg å lytte.»

For mammaen kom dette som lyn fra klar himmel da hun aldri har sett noen voldelige tendenser fra Wesley tidligere. De to hadde vært sammen i 10 måneder.

Mammaen hadde tidligere hatt et dårlig forhold med barnefaren, og lovet seg selv at hun aldri mer skulle være i et destruktivt forhold. Hun hadde nesten blitt drept av guttens far mens den lille gutten så på.

«Det finnes en djevel i noen som ingen ser. Om jeg kunne ha tatt min sønns plass så hadde jeg gjort det uten å nøle et sekund,» skriver hun.

Hver gang jeg hører om et barn som blir skadet får jeg frysninger over hele kroppen.

Julen er barnas høytid, og ingen barn skulle måtte bli utsatt for slik grov misshandel – uansett hvilke rampestreker de har funnet på! DEL hvis du er enig!