Babyen er dødfødt. Da STÅLSETTER legen seg og setter igang arbeidet

116229

Mammaen Prescata Catarinim har hatt en vanskelig graviditet med mange komplikasjoner når hun det endelig er slutt på ventetiden.

Hun blir lagt inn på sykehuset Lobo Minicipial Hospital på halvøya Batangas, tilhørende Filippinene, og hun gleder seg stort til å bli mamma, og babyen hennes er hele to uker forsinket.

Men legen Drolah Sanchez skjønner snart at noe er fryktelig galt, og innser det grusomme: Den nyfødte jenta puster ikke, har ingen puls, og viser ingen livstegn. Hun er dødfødt.

Legen er forferdet, men hun nekter å gi opp. Hun setter igang hjerte-lungeredning for nyfødte øyeblikkelig, men det er vanskelig på et så lite, skjørt barn.

Etter 15 minutters intensivt arbeid er barnet fremdeles livløst. Legen begynner å miste håpet, men hun orker ikke tanken på å måtte fortelle de forferdelige nyhetene til den ventende familien.

Hun fortsetter i ti minutter til, og er nær ved å gi opp når det utrolige skjer: Den lille jenta rører seg og trekker lungene fulle av luft.

Legen kan ikke forklare hvorfor det skjedde, men kaller det ett mirakel. Hele fødselen ble filmet, og klippet fra når jenta endelig våkner til live har rørt tusener over hele verden.

Den overlykkelige familien bestemte seg snart for hva mirakeljenta skulle hete: Maria Teresa – etter mor Teresa.

For en lettelse! Lille Maria Teresa er uten tvil en ekte fighter, og vi ønsker henne og familien alt godt etter denne vanskelige starten på livet!

SE det utrolige øyeblikket i videoen nedenfor, og DEL dette gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også ble rørt av denne historien!