Politiets advarsel: Snart kan du møte skremmende klovner på gata igjen

14353

I fjor høst slet politiet stort med skremmende klovner som gikk rundt for å skremme folk som gikk alene i mørket – av og til gikk de til og med enda lenger…

Nå advares det om at klovnene kan komme tilbake i forbindelse med at en nyinnspilling av Steven Spielbergs gamle skrekkfilm «It» har premiere.

I Trondheim ble 12 år gamle barn vettskremte når en klovn jagde etter dem med balltre. Det samme skjedde i Hammerfest da en klovn med balltre fulgte etter en tenåring, og på Nes i Romerike der en klovn slo etter en bil med en hockeykølle.

Den klassiske skrekkfilmen «It» fra 1986 kan utløse en ny runde med disse skumle klovnene. Dette er utrolig ekkelt for de som skulle støte på dem, men skaper også stor usikkerhet. Man vet jo ikke om det er en kvisete tenåring som gjemmer seg bak masken og vil ha det litt moro med folk, eller om det faktisk er noen som ser på dette som en perfekt unnskyldning til å gjemme ansiktet og faktisk skade folk.

I Sverige har politiet nå altså advart om at dette kan bli et problem igjen, og ber folk holde øynene åpne. I fjor ble USA hardest rammet, og klovner der prøvde bl.a. å lure barn inn i skogen, og i Australia gikk én klovn rundt med en machete og oppførte seg truende.

Jeg ville i hvert fall ha blitt vettskremt om jeg hadde møtt på en slik klovn på vei hjem en kveld. DEL gjerne dette for å advare andre før denne gale trenden starter igjen!