Bilisten oppdager en vandrende søppelsekk i veien. Når hun ser innholdet får hun FRYSNINGER

75756

Skolelæreren Malissa Sergent Lewis fra Kentucky, USA, var sent ute til jobb, og bestemte seg for å kjøre en snarvei til skolen. På den forlatte landeveien skulle hun redde et ungt liv.

Foran seg på veien fikk hun plutselig øye på en søppelsekk. Da hun så nærmere på den gikk det plutselig kaldt nedover ryggen på henne: Den beveget på seg!

«Jeg kunne knapt skjønne det. Noe levde inne i den posen, og jeg visste bare at jeg måtte redde ut det som var inni den,» forteller hun til The Dodo.

Hun stanset bilen og gikk bort til skapningen i posen. Den må ha merket at hun var i nærheten, for den begynte plutselig å sprette rundt. Malissa fikk åpnet posen opp, og så til forskrekkelse hva som var fanget inni den: En liten hundevalp.

Så snart den lille valpen så Malissa begynte den å logre vilt med halen. Det var som om den skjønte at nå ville alt bli bra igjen.

Hunden hadde på seg et halsbånd, men hadde ingenting på seg som kunne identifisere den, eller føre henne til eieren. Det er derfor uklart om valpen ble fanget i posen og satt ut på veien av sin egen eier, eller om den ble stjålet.

Én ting er i hvert fall sikkert: Valpen ville ha dødd om ikke Malissa tilfeldigvis hadde kjørt forbi den dagen.

Det er lite sannsynlig at noen kommer til å ville ha igjen hunden, så Malissa og familien hennes har bestemt seg for å adoptere den lille selv. De har til og med gitt ham et navn: Hefty.

«Vi elsker alle denne valpen. Han kommer til å bli elsket, og få et godt hjem hos oss. Jeg er bare glad for at jeg var på rett sted ved riktig tidspunkt for å redde ham,» sier Malissa.

Hun lastet så opp en video av den sprellende posen med teksten: «Om dette er din valp, kontakt meg. Om du er skurken som la ham i en søppelsekk og slengte ham på veien… du er syk i hodet.»

Vi er så takknemlige for at Malissa fant og hjalp lille Hefty, og at hun gav ham et godt hjem sammen med henne og familien.

DEL denne historien hvis du også håper at skurken som gjorde dette blir tatt!