Frisøren ser håret til den deprimerte 16-åringen og gisper. Timer senere er hun UGJENKJENNELIG

99855

Som frisør har Kayley Olsson sett mye rart av hår, men etter møtet med den 16 år gamle jenta har hun fått et helt nytt perspektiv på jobben sin.

«I dag hadde jeg en av de vondeste opplevelsene i mitt liv med en 16 år gammel kunde som jeg vil holde anonym. En 16-årig jente som har slitt med dyp depresjon i flere år, følte seg nå så verdiløs og deprimert at hun ikke engang orket å børste håret. 

Hun fortalte meg at hun kun reiste seg for å gå på toalettet. Snart var det skoleoppstart igjen, men hun måtte ta skolebildet i dag. Når hun kom inn, ba hun oss om å klippe alt av. Hun orket ikke smertene av å børste det, og hun kalte seg selv verdiløs. Hjertet mitt brast for henne, og vi prøvde alt for å få henne til å beholde håret!

Jeg ønsker at dette skal være en beskjed til folk der ute: Psykologiske problemer rammer mennesker av alle aldre over hele verden! Foreldre – ta disse problemene seriøst, og ikke bare be barna deres ‘komme seg over det’ hvis de ikke kan. Et barn burde aldri føle seg så verdiløs at hun ikke vil børste håret sitt engang. 

Etter 8 timer i går og 5 timer i dag, klarte vi endelig å få denne nydelige jenta til å smile og føle at hun var verdt noe. Hennes siste ord til meg var: ‘I dag kommer jeg faktisk til å smile på ekte på skolebildene. Du har fått meg til å føle meg som meg selv igjen.'»

I hele 13 timer arbeidet altså Kayley og kollegene hennes for å få denne unge jenta til å føle seg bra igjen for første gang på flere uker.

Så utrolig bra at de kunne gjøre noe for å hjelpe henne! Jeg håper bare at hun får flere oppturer fremover, og at hun klarer å finne veien ut av depresjonen sin med riktig hjelp…

DEL gjerne denne fine historien for å hylle denne fantastiske frisøren, og hjelp henne spre oppmerksomhet rundt depresjon!