16. juli 2024

16-åringen tar en selfie før hun dør. Når politiet ser mobilen, skjønner de hva som har skjedd

16 år gamle Sofija Magerko fra Isjum, Ukraina, har alltid drømt om å bli berømt. Jenta har deltatt i flere skjønnhetskonkurranser, er svært aktiv på sosiale medier, og har over 3000 følgere på Instagram.

På kveldene tilbrakte hun ofte tiden sin sammen med bestevenninnen sin, 24 år gamle Daria. Denne kvelden var jentene nok en gang sammen, og Daria kjørte dem rundt til forskjellige nattklubber. De storkoste seg, drakk, tok selfies, og filmet kvelden sin på Sofijas smarttelefon til følgerne sine på Instagram.

Men på vei fra én klubb til en annen går det fryktelig galt. Sofija har startet en livestream på Instagram, og de to jentene vinker til kameraet, drikker alkohol og danser til musikken i bilen. I det ene øyeblikket er de fulle av liv, og i det neste hører man et høyt smell og så en fryktelig stillhet.

Et øyeblikk med uoppmerksomhet var nok: Daria klarte ikke å se veien skikkelig etter å ha fått lyset fra kameraet i øynene så lenge, og mistet kontrollen på kjøretøyet. Bilen traff en lyktestolpe i svært høy hastighet, men kameraet fortsetter å filme.

Minutter etterpå hører man stemmer. To menn har kommet frem til ulykkesstedet, og ser den ødelagte bilen. De kommer nærmere, og oppdager til sin store skrekk de to unge jentene som sitter livløse og blodige i bilen. Man kan høre dem si: «F***, det er en død person der inne… En annen har falt ut av bilen.»

De ringer øyeblikkelig etter en ambulanse, men for Sofija var det allerede for sent. 16-åringen døde øyeblikkelig, mens Daria døde på vei til sykehuset. Hele ulykken ble fanget av kameraet, og følgerne til Sofija så alt mens det skjedde.

Videoen nedenfor viser de siste minuttene av de to jentenes liv.

Alkohol og mobilbruk er ikke tillatt mens man kjører av en grunn. Dessverre er det mange som tenker at: «Slikt skjer bare andre, ikke meg.» Realiteten er dessverre ikke slik.

Sofija og Daria måtte bøte med livene sine, men forhåpentligvis vil dette hindre andre unge fra å kjøre med promille, og distrahert av mobilen.

SE den fryktelige videoen nedenfor og DEL dette slik at ingen flere ungdommer møter den samme skjebnen!