Når legene ser den nyfødte gutten får de SJOKK. Grunnen? Babyen ser ut som en 80-åring!

50549

Legene på sykehuset i Magura i Bangladesh har aldri sett en baby som ser slik ut før: Den lille gutten er dekket fra topp til tå i furer, rynker, og pels. Han ser nesten mer ut som en 80-åring enn en liten guttebaby!

Legene mistenker at babyen lider av progeria – en sjelden og mystisk genetisk sykdom som gjør at man eldes opp til ti ganger raskere enn normalt. Progeria oppstår i rundt én av 4 millioner fødsler. De som blir diagnostisert med sykdommer blir vanligvis ikke eldre enn tenåringer.

Foreldrene til den lille gutten, Biswajit og Parul, bryr seg ikke om at han ser annerledes ut, og elsker sønnen sin. De kaller ham deres «mirakuløse barn», og babyen er ellers sunn og sterk.

«Det er ingen grunn til å være misfornøyd med utseendet hans,» sier pappaen, «Vi aksepterer ham som han er. Vi er overlykkelige over å ønske ham velkommen inn i vår familie.»

For noen fantastisk gode foreldre! De synes ikke at diagnosen eller utseendet hans har noen betydning for hvor høyt de kommer til å elske ham.

SE filmen nedenfor og DEL denne historien med vennene dine på Facebook for å vise din støtte til den lille gutten og foreldrene hans!