Moren prøver fortvilt å sette hodet tilbake på babyens kropp. Dødsårsaken fortviler ALLE

65764

Denne historien er svært vanskelig å lese, men den er også utrolig viktig. Dette er en av de grusomste feilene mennesker gjør hver eneste dag:

Dette ble skrevet av en ambulansearbeider i San Diego, USA, og ordene hans skildrer det fryktelige synet som møtte ham på ulykkesstedet han ble kalt ut til:

«For alle de som ikke vet det: Jeg er en ambulansearbeider i San Diego. Vanligvis ville jeg ikke ha delt noe offentlig her, men jeg gjør det nå slik at du tenker deg om to ganger før du fyllekjører. 

For bare noen timer siden ankom jeg åstedet til en tragisk bilulykke. Den ene bilen lå opp-ned, og den andre hadde kjørt inn i en steinvegg. En kvinne dekket i blod satt på fortauet. På fanget lå babyen hennes, i to deler. Hun prøvde gang på gang å sette hodet på den lille kroppen hans for å gjøre ham hel igjen. 

Fra den andre siden av veien kom det en desperat mann løpende mot meg. Han hadde en livløs liten jente i armene. Så snart jeg kom meg ut av ambulansen kaster han den 7 år gamle jenta i armene mine. Han står å ser på mens vi prøver å gjenopplive henne: Vi gav henne alt vi hadde, og gjorde alt i vår makt – men til ingen nytte. 

Familien på fire hadde blitt påkjørt av fyllekjøreren fra siden i 100 km/t. Han hadde kjørt på rødt lys. Den lille jenta ble kastet ut av vinduet og fløy mer enn 10 meter, mens babyens hode ble kappet av kroppen i det kraftige sammenstøtet med den andre bilen. Foreldrene og den fulle bilisten kom seg fra ulykken med bare skrammer, mens barna mistet livet.

I dag måtte jeg se en familie bli revet i stykker. Alt på grunn av en idiotisk fyllekjører!»

Det er alltid de uskyldige som lider når noen kjører med promille. DEL denne fryktelige historien for å belyse at alkohol og kjøring ALDRI bør kombineres!