Babyen blir født med et GIGANTISK hode. 20 mnd senere kan ikke legene TRO hvordan han ser ut!

90981

Ryan og Crysie Grelecki gledet seg enormt til å kunne holde sønnen deres, Parker, i armene for første gang. Men den lille gutten er født med et stort, oppsvulmet hode, og de nybakte foreldrene er livredde for at han ikke skal klare seg.

Parker er nemlig født med en krysning av kraniosyntose (en tilstand der de ulike beina i skallen vokser sammen og lukker seg for tidlig) og hydrocephalus (også kjent som «vann på hjernen»). Resultatet er at hjernen til Parker bare fyller opp rundt 5% av rommet i skallen, mens det vanligvis er 90-95%.

Bare få dager etter fødselen gjennomgår parker sin første operasjon. Legene fjerner den overflødige hjernevæsken fra hodet hans, og etter to uker på sykehuset kan endelig foreldrene ta ham med hjem. Fire uker senere starter han fysioterapi.

Mammaen forteller at det tok lang tid før Parker klarte å sitte og holde hodet sitt oppe. På grunn av dette hoppet han rett over kravle-fasen og begynte å gå.

Barnesykehuset i Atlanta føles nesten som familiens andre hjem, og sykepleierne, legene og terapeutene tar så godt vare på Parker at det er nesten som om han er litt deres sønn også. «Han er et utrolig modig barn, han har gått igjennom så mye men han er fremdeles så glad og smilende!» forteller legene hans.

Etter bare 20 måneder med behandling har Parker blitt en livlig liten gutt, som ikke klarer å sitte stille. Han elsker oppmerksomheten han får fra foreldrene og familien sin på barnesykehuset.

Så vakkert det er å se hvor bra han klarer seg, og hvor mye bedre han har blitt! Kjærlighet og god behandling fra svært kompetente leger er en kraftfull miks!

DEL gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook!