16. juli 2024

Pappaen la ut et bilde av datteren på Facebook. Nå RASER tusenvis over denne lille detaljen!

Denne 34 år gamle pappaen har virkelig fått gjennomgå etter at han la ut dette bildet av datteren sin på Facebook.

ABC forteller at det hele har startet en stor debatt mellom foreldre fra alle verdensdeler.

Pappaen heter Clint Edwards, og bildet han la ut viser at datteren hans blir leid i bånd ute. Under bildet forklarer han det slik:

«Vi var på bondens marked. Ingen skam. Jeg satte denne ungen i bånd.

Hun er et vilt barn, og denne greia har allerede holdt henne unna veien og fra å stikke hånden sin i iskremmaskinen, samt holdt meg åndsfrisk.

Det store problemet med å ha et vilt barn er at du ikke kan vinne. Fordi faktumet er, at hvis jeg ikke hadde satt Aspen i bånd når vi er i fornøyelsesparken, dyrehagen, kjøpesenteret, eller bondens marked, så ville hun ha vært den ungen som stakk av, som klatret inn i tigerburet, eller gikk rundt alene på en travel parkeringsplass. Fordi jeg kan ikke, på noen som helst måte, stoppe henne fra å løpe rundt. Nysgjerrigheten hennes er utrolig, og selv om hun har korte ben beveger hun seg raskere enn en olympisk utøver.

Og ja, jeg får stygge blikk fra fremmede. Faktisk kommer jeg nok til å få noen ‘Jeg er den perfekte forelder og dette er hvorfor du suger’-kommentarer på dette innlegget. Og til deg vil jeg si dette: ‘Jeg holder ungen min trygg samtidig som jeg holder meg rolig til sinns, og det er 100 prosent verdt det.’

Hun kommer til å roe seg ned. Hun vil finne ut av det, fordi det gjør alle barn. Men frem til hun gjør det, kommer jeg til å gjøre hva som helst for å holde henne trygg, selv om det betyr å ha henne i bånd.»

Kommentarene han får er svært forskjellige. Mens noen støtter bruken av båndet og sier at de bruker det selv, er det de som føler at ordene ‘barn’ og ‘bånd’ absolutt ikke hører sammen.

Hva mener du om dette?

DEL gjerne artikkelen og kommentaren din på Facebook!