Her er den uventede teknikken som kan lindre tinnitus på UNDER 1 minutt!

2254

Tinnitus er noe som plager mange i dagens samfunn, og er en fæl lidelse for de som er rammet.

Konstant piping og susing i ørene er ikke bare irriterende, men kan lede til mange andre fysiske og psykiske vansker. Og verst av alt er at det ikke finner én kur som hjelper alle.

Men nå har det dukket opp et triks på nettet som har spredd seg som ild i tørst gress. Dette ser ut til å virkelig fungere for de som er rammet, og kan lett gjøres selv hjemme i din egen stue!

Tinnitus er ingenting å spøke med. Mennesker som lider beskriver det ofte som svært vanskelig å leve med, og opplever nedsatt livskvalitet. Forstyrret nattesøvn, konsentrasjonsvansker, irritasjon, trøtthet, muskelspenninger, og nedstemthet er bare noen av plagene som blir knyttet til tinnitus.

Følelsen av håpløshet råder blant de som lider, for det eneste man kan håpe på er å lindre plagene gjennom KBT-terapi, medisinering, og spesialhørselsappareter som kan maskere øresuset med bakgrunnstøy.

Men dette tipset som blir delt på nettet kan forandre menneskers liv.

1. Sett håndflatene mot ett bord. Legg pekefingeren over langefingeren og trykk ned pekefingeren mot bordet, litt som å knipse.

via GIPHY

2. Plasser så håndflatene over ørene

via GIPHY

3. gjør så den samme «knipsende» bevegelsen med fingrene som du gjorde mot bordet, men med hendene over ørene. Gjør det 50 ganger.

via GIPHY

Mange som har vært plaget av tinnitus i flere år har prøvd ut denne metoden og har for første gang på mange år opplevd at plagene har lettet. Dette er ingen varig løsning, men gir et avbrudd i plagene over en kort stund. Dette høres kanskje ikke så fantastisk ut, men for de som lider konstant er dette et nydelig pust i bakken.

Se på videoen nedenfor som viser hvordan mennesker med tinnitus reagerte da de prøvde teknikken. Reaksjonen deres sier virkelig alt…Helt magisk.

DEL dette tipset med vennene dine på Facebook – kanskje du når ut til noen som virkelig trenger det!