I 10 år sørget foreldrene over tapet av datteren. Så får de se et MYSTISK bilde!

103779

Det har gått over 12 år siden den katastrofale tsunamien som oversvømmet store deler av Indonesia og Thailand.

Tsunamien krevde 230 000 liv, og skadet utallige flere. Bildene av tsunamien og ødeleggelsene dens gikk over hele verden, og desember 2004 ble en svært spesiell og trist måned for mange.

Blant de mange savnede, og antatt døde, var fire år gamle Raudhatul Jannah. Hun og broren Arif Pratama Rangkuti ble tatt av tsunamien og skylt ut til havs. Foreldrene deres var helt ifra seg av sorg – de mistet sine to eneste barn den dagen.

I månedsvis lette de intensivt etter sine elskede barn, og hang opp postere, lette i ruinene, og var stadig innom alle sykehus. Men til ingen nytte. Begge ble antatt å ha mistet livet.

Men 10 år senere, i 2014 skjedde det noe utrolig.

Den lille jentas onkel bråstoppet da han kom over et bilde av en ung pike som hadde en utrolig likhet til hans avdøde niese. Han kunne knapt tro sine egne øyne, og bestemte seg for å undersøke dette nærmere.

Da finner han snart ut at den 14 år gamle jenta ble tatt vare på av en gammel kvinne, som hadde tatt henne til seg som sin egen datter etter tsunamien. Sønnen hennes, som som jobbet på en fiskebåt den skjebnesvangre dagen, hadde reddet en liten jente som klamret seg desperat til et flytende trestykke langt til havs. Sykehusene var overfylte, så han tok henne med hjem til moren hans.

Hun hadde ikke klart å finne foreldrene til den lille jenta, så hun antok at de var døde. Jenta selv husket ikke så mye av livet sitt før tsunamien – men vannmassene husker hun så altfor godt. Til slutt skjønner de at dette er Raudhatul Jannah, så onkelen ringer til søsteren sin og ber henne komme.

Når foreldrene ser jenta for første gang finnes det ikke lenger tvil: Det ER datteren. Etter 10 år med bunnløs sørg har foreldrene datteren tilbake i armene igjen, et mirakel som lot vente på seg i 10 år.

Raudhatul bor nå sammen med foreldrene sine, og sammen kan de endelig begynne å gå mot lykkeligere tider. Sønnen ble dessverre aldri funnet…

Tsunamien som krevde så mange liv i 2004 gjør fortsatt vondt. Heldigvis fikk denne familien tilbake datteren sin.

SE videoen nedenfor og DEL denne historien med vennene dine på Facebook om du også tror på mirakler!