Steve Irwins kone har ikke datet siden mannens død. Nå avslører hun den hjerteskjærende SANNHETEN!

211112

Tiden leger alle sår, sies det, og selv om det ofte ikke føles slik, går livet videre når noen man elsker forlater oss.

Mange som har mistet sine kjære har funnet lykken igjen senere, noe som de aldri trodde ville skje. Og selv om savnet ikke forsvinner, så trenger ikke det å bety at man ikke lenger kan føle seg glad og levende. Men for noen betyr det også at ting aldri blir helt som før igjen.

For Irwin-familien ble livet snudd på hodet når pappaen og ektemannen, Steve, døde i 2006, etter å ha blitt stukket av en rokke.

Etter tragedien sørget mamma Terri for at barna, Bindi og Robert, fremdeles var lykkelige og aktive, og at de skulle vite at verden ikke hadde gått under med farens dødsfall.

Kona til «Krokodillejegeren» Steve Irwin eier blant annet Australia Zoo og arbeider hardt for å opprettholde mannens minne. Men siden ulykken har hun vært offer for flere rykter fra forskjellige aviser: Én av disse ryktene var at hun hadde begynt å date den storslagne skuespilleren Russel Crowe.

Dette ble for mye for Terri, og hun sto frem med den hjerteskjærende sannheten:

«Russel Crowe er en flott mann, men bare en kjær venn. Man pleier å si at det er bedre å ha noen få gode venner, heller en hundrevis av bekjente. Og Russel er definitivt en av de jeg kaller en venn.

Jeg har ikke datet noen på 10 år, og selv om det har gått lang tid siden vi mistet Steve kjenner jeg fortsatt at jeg har et bånd med ham. Du vet når man sier løftene sine under vielsen, og at ‘vi skal være sammen for alltid’… Jeg tror faktisk ikke at jeg ville ha giftet meg om jeg ikke hadde truffet Steve.

Han er fremdeles mannen i mitt liv, og det kommer han alltid til å være. Jeg har vakre barn og vi fortsetter med arbeidet for å bevare planeten vår. Så klart er jeg ensom uten Steve, men jeg er ikke en ensom person.»

Datteren, Bindi, bekrefter morens utsagn og sier at hun bare vil at mammaen skal være lykkelig: «Det folk glemmer av og til er at når du treffer sjelsvennen din, om du virkelig gjør det, da vil du kanskje aldri gå videre og treffe noen andre.

Mamma fant sin sjelsvenn, og mamma og pappa kommer alltid til å være gift, på en måte vil de alltid være sammen.»

Uansett hvordan fremtiden ser ut, er det vakkert å se hvordan Terri og barna jobber hver dag for å vise at de ikke har glemt Steve – en fantastisk og lidenskapelig person som gjorde så mye for både dyr og mennesker.

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook for å hedre «Krokodillejegeren» og familien hans, og deres arbeid for å beskytte dyrelivet på planeten vår!