Dette enkle kjerringrådet vil forandre kroppen din på bare 7 dager!

164853

Det er mange av oss som har noen ekstra kilo på kroppen, og det kan være vanskelig i dagens samfunn – og spesielt nå rett før sommeren!

Men heller enn å bare tenke på utseende, så er det også viktig å tenke på helseproblemene som kan oppstå med fedme og overvekt: Høyere risiko for diabetes og hjertesykdommer følger med, og mange som ønsker å gå ned i vekt har som mål å føle seg mer komfortabel i sin egen kropp, og vil leve et sunnere, mer aktivt liv.

Men det å gå ned i vekt er ofte lettere sagt enn gjort. Man må legge om hele livsstilen sin, og den største utfordringen er ofte den mentale.

Det å gå på slankekur er noe svært mange tyr til da det gir raske resultater. Men problemet er at man ofte legger like fort på seg igjen fordi det ikke går an å opprettholde det over tid. Mange legger til og med på seg MER etter slankekuren, og føler seg mislykkede og motløse etter et slikt forsøk.

Men du trenger ikke å fortvile. Det er faktisk mulig å gå ned i vekt på en langvarig måte, uten at du må torturere deg selv med timevis på treningssenteret eller sulte deg selv.

Dette kjerringrådet vil sette fyr på forbrenningen din, og hjelpe deg på vei mot målet ditt.

Dette trenger du:

  • 250 ml vann (eller kaffe – les tipset lenger nede på siden!)
  • 2 ts honning
  • 1 ts kanel
  • 1 ts kokosolje

Bland alle ingrediensene sammen og drikk halvparten før du legger deg om kvelden, og resten om morgenen på tom mage.

På syv dager vil du se, med litt flaks, et vekttap på rundt 2,5 kg.

Hvordan er dette mulig?

Ved å drikke dette vil fettforbrenningen din gå i høygir, og det er på grunn av kanelet. Kanel inneholder et molekyl som øker varmeproduksjonen i kroppen, så for å holde temperaturen i kroppen normal jobber forbrenningen ekstra. Videre demper også kanel appetitten på en naturlig måte, slik at du kommer til å spise mindre utover dagen. Blodsukkeret reguleres også av kanelet, som øker insulinproduksjonen i bukspyttkjertelen, slik at fettcellene brytes ned.

Noen studier viser også at bare lukten av kanel demper søtsuget, og gjør at du spiser mindre usunne sukkersaker iløpet av dagen. Det er her honningen i drikken også kommer inn. Honning er søtt, men utrolig sunt, og vil tilfredsstille søtsuget ditt når det melder seg. Det inneholder mange aminosyrer, vitaminer og mineraler, og absorberes mer langsomt av kroppen og forbrennes raskere enn annet sukker.

Og selv om kokosolje er fett, er det utrolig sunt. Kroppen trenger nemlig sunt fett! Kokosolje stimulerer stoffskiftet og fettforbrenningen.

Så hvis du prøver å gå ned i vekt, er dette noe du absolutt kan prøve. Ingrediensene kan med fordel også blandes inn i morgenkaffen din! Da får du ikke bare en søtere, bedre kaffe, men også et ekstra kick til fettforbrenningen din om morgenen. Kaffe øker allerede fettforbrenningen, og demper appetitten naturlig.

Kombinér dette kjerringrådet med en aktiv livsstil, frisk luft, sunn mat, latter, og gode venner!

Kommer du til å prøve dette? DEL gjerne dette kjerringrådet med vennene dine på Facebook!