Etter å ha lest dette kommer du ALLTID til å bruke deodorant under brystene!

26845

Deodoranten kan være en ekte livredder om man trenger å friske seg opp litt, men ikke har tid eller mulighet til å dusje. Den er perfekt for å hindre vond lukt og svetteflekker under armene, men jeg hadde ingen anelse om hvor allsidig deodoranten min kunne være!

For deodoranten kan nemlig brukes så mange andre steder enn bare under armene – spørsmålet er bare «Hvorfor har jeg ikke fått vite om dette før?»

Her skal du få hele 9 nye måter å bruke deodoranten din på:

1. For å få på stramme jeans

Noen ganger vil bare ikke de stramme buksene mine komme seg over rumpe og lår. Kanskje er huden litt klam, eller så er de trange etter vask. Kjenner du til situasjonen? Men istedenfor å ødelegge fingre og selvbilde med å bruke lange minutter på å få buksene helt opp, kan du bare rulle en strek med deodorant langs lårene og ned til anklene. Du vil bli sjokkert over hvor lett de går på etter det!

2. Under brystene

Området under brystene er et av de stedene på kroppen hvor det virkelig produseres mye svette – spesielt når man trener eller er aktiv på noen måte. Men mens en stor svetteflekk under brystene er ok i treningstøy, ser det ikke så veldig fint ut ellers… Men et tips for å forhindre dette er å smøre litt deodorant under brystene – da holder du deg tørr og dufter herlig!

3. For å forhindre at du etterlater svetteflekker der du sitter

Noe av det flaueste jeg vet er når jeg sitter med en grå t-skjorte, eller skjørt på meg, svetter og er varm, og når jeg reiser meg ser det ut som jeg har sittet på en våt stol.. og det kan faktisk se ut som stolen selv har blitt svett også. Men smører du ryggen og baken med litt deodorant kan du slippe denne flausen lett!

4. Stoppe fotsvette

Som vi nå vet hører ikke deodorant bare hjemme under armene. Trekk et par linjer med deodorant over føttene også, så slipper du sure sokker, og illeluktende sko, og en fryktelig tåfis lukt hvor enn du går.

5. Forhindre at skoene gnager

Nye sko kjennes ofte stive og vonde på før man har gått dem skikkelig inn. Og dette gjelder spesielt på sommeren når føttene gjerne blir litt hovne i varmen, og man lettere på gnagsår og vannblemmer. Om du har en antiperspirant i skoene vil de suge opp svetten, og forhindre sår og blemmer.

6. Hold bikinilinjen pen

Sommeren er like rundt hjørnet, og snart skal bikinier og badedrakter ut å lufte seg igjen. Men alle som har barbert seg nedentil kan bekrefte at det av og til oppstår noen røde prikker eller betente hårsekker om man ikke er ekstra forsiktig. Men frykt ikke! Litt deodorant kan faktisk forhindre at dette skjer. Bare smør litt deodorant over bikinilinjen neste gang du barberer deg, så vil du holde huden myk og fri for irritasjon.

7. Forhindrer svetting om natten

Å våkne svett og klam om morgenen er ikke en spesielt deilig start på dagen – og spesielt irriterende er det om du dusjet kvelden før for å spare tid neste morgen! Et mareritt eller høyere temperatur på natten kan få deg til å svette som en gris, men om du smører deg med litt deodorant før du går å legger deg vil du holde deg tørr og fresh også om nettene.

8. Hold solbrillene på plass

Om sommeren er det utrolig irriterende å måtte dytte solbrillene på plass på nesen hvert andre minutt. Svette produseres i ansiktet når det er varmt, så brillene glir nedover nesen. Men om du smører deodorant på, fordufter problemet raskt!

9. Til å fjerne kviser

Hvis du har kviser i ansiktet som gjør at du føler deg mindre selvsikker om sommeren når man gjerne går uten sminke på huden, kan deodorant være en løsning. Mange deodoranter inneholder antiperspirant, som virker uttørrende. Det er dette som holde armhulene dine tørre, og vil ha samme effekt i ansiktet ditt. Så hvis du har en fet hudtype kan du prøve å søre litt antiperspirant på.

Se videoen nedenfor, og del gjerne disse tipsene videre med vennene dine på Facebook!