Barnebarna filmer bestemoren. Men før det visste ingen om GRUSOMHETENE som foregikk inne i huset!

49137

Det spiller ingen rolle om det er et monster under sengen, onde klovner i skapet, eller hekser i skogen – foreldre og besteforeldre skal beskytte barn mot disse skapningene, om de er ekte eller ikke.

For det er det gode verger skal gjøre: De skal betrygge barna ved å minne dem på at de alltid har noen som passer på dem, og bygge dem opp slik at de blir trygge og selvsikre nok til å bli kvitt frykten sin.

Men for denne 7 år gamle jenta fra Oklahoma (USA) forsvant ikke frykten. Den ble istedenfor en permanent virkelighet. Den lille jenta og hennes to søsken hadde bodd sammen med deres 51 år gamle bestemor, Geneva Robinson, og hennes 33 år gamle samboer Joshua Granger.

Bestemoren sa alltid til den lille jenta at det var en heks som bodde på loftet, som spiste slemme barn. Og sant nok, om nettene ble barna hjemsøkt av heksen «Nelda». Hun hadde på seg en sort kappe, hadde grønne hender, og et skummelt ansikt. Men bak Nelda skjulte det seg en ekkel hemmelighet: Det var bestemoren som kledde seg ut for å skremme og torturere barnebarna.

Den lille jenta ble slått og bundet fast av «Nelda». Så ble demonen «Coogro» også med på den forferdelige «leken». «Coogro» var selvfølgelig Joshua, bestemorens samboer. De to barberte sammen av barnets hår, og presset sigaretter mot huden hennes.

Den nattlige terroren ble endelig avsluttet når Geneva tok med barnebarnet til sykehuset, fordi hun ikke lenger «klarte å håndtere henne». Legene, derimot, la merke til sårene den perverse leken hadde satt på kroppen hennes, og så i tillegg at hun var underernært og at hun var dekket i blåmerker. Legene gjorde det eneste rette og varslet øyeblikkelig myndighetene.

Geneva ble dømt til tre livstider i fengsel. Joshua fikk en straff på 30 år for å ha deltatt i «leken» uten å hjelpe barna. Dommeren Michele McElwee forklarte dommen klinkende klart: «Du fortjener den samme nåden du har vist disse barna. Ingen.»

Under en av disse grusomme nettene hadde en av de tre søsknene klart å filme det som skjedde, på tross av de forferdelige forholdene.

Nettene fylt av frykt og smerte vil uten tvil hjemsøke disse barna i lang tid fremover. Man kan bare håpe at de tre barna kan få seg en familie hvor de får den kjærligheten og tryggheten de fortjener. Kanskje nå som bestemoren sitter bak lås og slå kan de endelig få seg en god natts søvn og en lykkeligere barndom.

Det er ofte vanskelig å tro, men barnemishandling blir ofte utøvd av barnas egne familier. Derfor bør du alltid være på vakt, og reagere raskt for å unngå at et annet barn får samme skjebne som denne jenta.

SE videoen nedenfor og DEL denne historien med vennene dine på Facebook for at de også skal lete etter tegn på at barn kanskje ikke har det så bra hjemme. Sammen kan vi forhindre at dette skjer igjen!

Vi advarer om sterke bilder i videoen nedenfor.