Legene ser at 12 åringen er GRAVID! Så får de vite hvem faren er. Æsj!

29515

Myndighetene har grepet en mann i Kina etter at sykehuspersonalet innså at deres gravide pasient, hans «20 år gamle kone», faktisk bare var 12 år gammel.

Den 40 år gamle mannen fulgte med jenta og en kvinne som han kalte sin mor til  Xuzhou Sentralsykehus i østre Kinas Jiangsu. Han ville at jenta skulle gjennomgå en rutinetest for å bekrefte at fosteret var frisk, men personalet ble mistenksomme.

barn
«Det var åpenbart at hun bare var ett barn, og absolutt ikke i nærheten av å være 20 år gammel», sa en av de ansatte. Barnet kunne ikke svare dem på spørsmål ettersom hun ikke pratet mandarin.

Sykehusets mistanke ble rettet på mannen.
«Jeg tok henne med hit for å undersøkes – bare gjør din jobb», sa han. «Slutt å still så mange spørsmål.»
Politiets etterforskning viste at jenta manglet kinesisk ID – og trolig er fra Sørøst-Asia og kom til Kina for å bli giftet bort.

barn1

Men selv om hendelsen skjedde i Kina, skjer like ting også mange andre plasser i verden. Foreldre fra en mengde ulike religiøse grupper som strekker seg fra Kristne katolikker til buddhister, hinduer og muslimer osv gifter bort sine barn.

barn2

«Løsningen er relativt enkel», skriver Fraidy Ress, grunnleggeren av organisasjonen «Unchained at Last.» «Lovgivere bør fjerne de lovene og rettslige unntakene som tillater barn å gifte seg. Det er den eneste måten å få slutt på barne og tvangsekteskap»

[adsense2]

«Basert på min egen erfaring i arbeid med ofre for tvangsekteskap, er jeg sikker på at mange av disse barna har blitt giftet bort mot sin egen vilje». «Tvangsekteskap er et utbredt men ofte oversett problem»

DEL gjerne denne artikkelen med dine venner og bekjente på Facebook!