Gutten ble født med en sjelden sykdom. Men legene hadde ALDRI sett et slikt ansikt før!

829

Legene i Magura, Bangladesh fikk nylig sitt livs sjokk når det ble født en gutt annerledes alle nyfødte babyer de hadde sett før.

Med liten kropp og overdrevne rynker, var barnet født med en tilstand som gjør at han ser ut som en 80 år gammel mann! Nå er hans historie viral og gir mer kunnskap om slike sjeldne sykdommer.

Ikke engang legene er 100% sikre på hva som får han til å se så gammel ut, men de tror det er resultatet av progeria, en sjelden sykdom som rammer bare en av fire millioner mennesker.

Progeria er en genetisk sykdom der aldrende symptomer viser seg ved en tidlig alder, og i denne lille guttens tilfelle allerede fra fødslen. De som er født med progeria har normalt en kortere livslengde og dør i midten av tenårene til tyveårsalderen.

Mennesker flokkes rundt hans hjem for å få et blikk av hans unike ansikt og kropp – men vent til du ser hva barnets foreldre har sagt om det seneste tilskuddet til sin familie.

Gutten ble også født med et tykt lag av mørke hår på ryggen – og hans hud er veldig grov.

PIC FROM CATERS NEWS - (PICTURED: A view of the newborn baby boys back which is covered in hair.) - A real life curious case of Benjamin Button has emerged following the birth of a baby boy who looks like an 80-year-old man. The baby was born in the district of Magura, Bangladesh, on Sunday. Local doctors, who have been left stunned, say the baby suffers from a rare condition called progeria. The baby boy has wrinkles on the face, has a very shrunken body and hollow eyes. The baby does not look like a new born at all. There are prominent sings of ageing such a excessive wrinkles and rough skin texture, said a doctor who has been treating the baby. However, the parents of the baby are jubilant with the birth of their miracle child. SEE CATERS COPY.

Selv om man har sett mange historier om foreldre som overgir sine barn, er denne guttens familie glad over hans ankomst – og det er nettopp det som gjør hans historie så uventet hjertevarmende.

[adsense2]

Pappa Biswajit og mamma Parul forteller at de allerede har blitt velsignet med sin datter, som ikke har prgeria. De sier at de ikke kunne være lykkeligere over deres familie på fire personer.

De kaller han for et «mirakel barn».

PIC FROM CATERS NEWS - (PICTURED: A baby boy who was born with a condition called Progeria in Bangladesh.) - A real life curious case of Benjamin Button has emerged following the birth of a baby boy who looks like an 80-year-old man. The baby was born in the district of Magura, Bangladesh, on Sunday. Local doctors, who have been left stunned, say the baby suffers from a rare condition called progeria. The baby boy has wrinkles on the face, has a very shrunken body and hollow eyes. The baby does not look like a new born at all. There are prominent sings of ageing such a excessive wrinkles and rough skin texture, said a doctor who has been treating the baby. However, the parents of the baby are jubilant with the birth of their miracle child. SEE CATERS COPY.

Legene er overbevist om at denne gutten kommer til å klare seg, enn så lenge.

Pappa Biswajit sier: «Vi kan bare takke Gud. Det finnes ingen grunn til å være misfornøyde over vår sønns utseende. Vi kommer til å akseptere han som han er. Vi er så glade for at vi har en gutt i vårt hjem.» 

PIC FROM CATERS NEWS - (PICTURED: Parul Patro holds her newborn son who was born with Progeria. ) - A real life curious case of Benjamin Button has emerged following the birth of a baby boy who looks like an 80-year-old man. The baby was born in the district of Magura, Bangladesh, on Sunday. Local doctors, who have been left stunned, say the baby suffers from a rare condition called progeria. The baby boy has wrinkles on the face, has a very shrunken body and hollow eyes. The baby does not look like a new born at all. There are prominent sings of ageing such a excessive wrinkles and rough skin texture, said a doctor who has been treating the baby. However, the parents of the baby are jubilant with the birth of their miracle child. SEE CATERS COPY.

Biswajit og Parul har allerede hatt mange besøkende som har stoppet foran deres hjem i håp om å få se gutten.

Til tross for at de fleste barn med progeria ikke lever forbi en alder av tretten, tror familien at han kommer til å vokse opp glad, frisk og elsket uansett.

DEL gjerne denne utrolige historien om mirakel babyen med vennene dine på Facebook!